marți, 3 noiembrie 2009

Adevarul despre vaccinul gripei porcine

Teoria conspiratiei.

Un adevar in cele spuse mai sus exista. A existat intr-adevar o campanie pentru vaccinarea impotriva gripei porcine, in anul 1976, pentru o epidemie care nu a mai venit. Decat 33 de ani mai tarziu. Sunt curios daca persoanele care au murit in 2009 de gripa porcina si-au facut vaccinul in 1976 si/sau ce varsta aveau atunci... pentru ca se spune ca un vaccin impotriva virusului AH1N1 deschide usa pentru virusul AH1N2.

Cel putin asa a spus Dobrovolschi azi dimineata la radio:).

46 de milioane de americani au facut vaccinul in 1976. Si atunci se vorbea despre pandemie. Dar a fost vreuna? Nu a fost nici o epidemie de gripa porcina - cel putin nici una pana in 2009. Apropo, oare schimbarea denumirii din "gripa porcina" in "gripa noua" are vreo legatura? Oricum, aia porcina era in 1976 si asta noua e noua, ca de aia e noua:)

6 comentarii:

Anonim spunea...

OMS si NOUA ORDINE MONDIALA condusa de un pumn de familii (Rockfeller, Rothchild, etc.) care detin multa putere de multe generatii, au concordat un plan pentru a reduce populatia Terrei de la 3 la 5 miliarde de locuitori pana la sfarsitul urmatorilor zece ani. "Potrivit informatiilor americane, de acum si pana in 2015, aproape 3 miliarde de persoane vor fi in plus", planeta noastra asteapta deci o suprapopulare. "Activarea" a diversi virusi care ar putea sa duca si la o moarte in masa este o strategie destinata sa "reduca populatia planetei" a declarat M. Ivachov.
O jurnalista pe nume Jane Burgemeister ajunsa la cunostiinta acestui plan, recent a facut recurs impotriva OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii), ONU, Barack Obama (Presedintele Statelor Unite), David de Rothschild (bancher),David Rockfeller (bancher), George Soros (bancher), Werner Faymann (Cancelarul Austriei) si altii, acuzandu-i ca vor sa comita un genocid de masa.
Aceasta acuza este urmarea unei alte proceduri judiciare pe care jurnalista a intentat-o in aprilie 2009 impotriva societatilor farmaceutice Baxter si Avir Green Hills Technology, pe care le retine responsabile de a fi produs vaccinul impotriva gripei aviare, pentru a provoca in mod deliberat o pandemie si a se imbogati in acelasi timp.
Autoritatile romane au afirmat ca acest vaccin este obligatoriu (apoi au cerut acordul fara informare). Ministrul Bazac afirma public „vaccinarea este obligatorie şi nu la latitudinea fiecărei persoane”.
Alte tari au respins vaccinul ori prin medici ca in Germania, ori prin politicieni ca in Polonia si Turcia.
Ministerul Sanatatii poate fi dat in judecata pentru aceasta strategie paguboasa, reactionand pripit , disproportionat si suspect de partinic in favoarea producatorilor de vaccinuri. Cum poate justifica comanda de 5 milioane de vaccinuri din banii publici, efectuata in momentul in care in Romania erau doar in jur de 400 de suspecti de gripa AH1N1, toti cu simptomatologie usoara? Prin ce calcule au obtinut “specialistii” cifre enorme precum 20.000 de morti? Pentru ca mai apoi sa modifice cifrele dare le ramand la cote aberante (3.000-6.000 de morti) pentru a creea panica si a forta acceptarea vaccinului de frica .



Recent Romania cumpara (tot din banii publici) 500.000 de doze de vaccine de la Glaxo, pentru copiii intre 6 luni si 6 ani. Ne asigura “specialistul” Cercel ca sunt sigure, eficiente etc. In realitate vaccinul anti AH1N1, Pandemrix de la Glaxo este extrem de periculos pentru ca contine printre altele squalena si timerosal. Scrie asta in descrierea oficiala a produsului de pe propriul site al Glaxo, la pagina 1 si la pagina 13, aici:
http://health.gsk.com/docs/UK_Pandemrix_SPC.pdf
Sa ne reamintim ca in 2006 acelasi Streinu Cercel anunta epidemie in cazul gripei aviare, prevedea 2.000.000 milioane de morti si ordona vaccinarea 25% din populatie si achizitionarea a 5.5 milioane de vaccinuri. Corporatiile farmaceutice au propus donarea catre Europa de est a unor loturi de vaccinuri, Cehia (parca) a avut ideea stralucita sa le testeze intai pe animale de laborator si au observat ca au murit majoritatea din ele. Acum se pune prin Cercel aceeasi placa panicarda. Cine va da seama?
( Un link despre ce spunea Streinu Cercel despre gripa aviara, in 2006.
Cum ca vor muri 2 milioane de romani, etc.
http://www.libertatea.ro/stire/aviara-ar-putea-ucide-doua-milioane-de-romani-156192.html )
Stim ca societatile care ofera vaccinuri impotriva gripei H1N1 nu vor sa-si asume responsabilitatea efectelor secundare. Ele refuza sa le puna pe piata, pentru ca responsabilitatea juridica ar fi atunci mai mare. Ele cer clauze care nu sunt probabil conforme legislatiei poloneze si care arunca orice responsabilitate asupra guvernului unei tari in privinta efectelor secundare si a eventualelor despagubiri”, a declarat Tusk.

Anonim spunea...

Gripa...O isterie indusa si intretinuta deliberat in scop manipulatoriu, iar prietenii stiu de ce...
O simpla cautare pe net da urmatoarele

-în fiecare zi în lume 30.000 de pers. mor de foame - cca 20-21/min.
http://www.ercis.ro/actualitate/viata.asp?id=20040829

-la nivel mondial, nr.anual al deceselor prin cancer de piele depăşeşte 60.000- cca 41 / min.
http://www.adevarul.ro/articole/numar-record-de-romani-cu-cancer-de-piele.html

-in fiecare minut, o femeie moare din cauza sarcinii sau a naşterii.
http://www.unfpa.ro/presa/com_presa/maternalhealthfund/

-in 160 zile 555 pers.diagnosticate (fara deces) cu gripa AH1N1 (in Ro) -cca 3 (3.46 ) /zi.
http://www.mediafax.ro/social/vezi-aici-cronologia-si-harta-raspandirii-gripei-porcine-in-romania-5077284

UPS! Cred ca ar trebui sa ne comutam atentia pe fenomene si patologii cu adevarat importante!
Daca « Imparatul e gol »(OMS-ul), chiar trebuie sa-i admiram tampi, toti, hainele?

Cristina spunea...

da ma...vor sa ne extermine pe toti si sa fie stapanii lumii! muhahaha! fratilor voi chiar credeti ce ziceti? si cine manipuleaza pe cine? si de ce?? :|

guber spunea...

handicapatul asta de strainu cercel si-ar face un mare serviciu daca s-ar sinucide.un idiot platit sa imbarlige lumea sa -si toarne in sistemul imunitar si asa f. slab rahatul asta de vaccin.cretinul sa putrezeasca in iad ,nenorocitul.

Marius Bojor spunea...

Ceea ce spuneti voi a aparut in Zeitgeist... e clar ca la aceasta gripa porcina se poate atasa foarte usor teoria conspiratiei.

Anonim spunea...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now. Keep it up!
And according to this article, I totally agree with your opinion, but only this time! :)