marți, 9 martie 2010

Razvratire in paradis


"Gabriel Oprea, organizatorul aşa-zisului grup parlamentar al senatorilor şi deputaţilor independeenţi, a anunţat că va solicita Guvernului acordarea de posturi de conducere în deconcentrate pentru reprezentanţii partidului care urmează să se constituie pe scheletul acestor independenţi. “Nu poţi sprijini Guvernul dacă nu ai propriile proiecte în România. Noi nu suntem rupţi de România, nu suntem doar aici într-o colivie în Parlament”, susţine Oprea."

Mai mult, domnul senator independent Liviu Campanu scrie pe blogul domniei sale: "Am spus atunci şi o repetăm şi acum că tot ce ne interesează este susţinerea interesului naţional şi am spus tot atunci că suntem un grup de profesionişti, nu numai parlamentari dispus, dacă va fi cazul, să îşi asume responsabilitatea pe anumite domenii de competenţă. Avem un ministru independent, secretari de stat independenţi, subsecretari de stat independenţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de agenţii, prefecţi şi subprefecţi independenţi... Dar vorbeam de interesul naţional şi s-ar putea să nu constituie o problemă de interes naţional susţinerea proiectului de lege unitară a pensiilor, o serie de ordonanţe ale Guvernului, sancţionarea domnului Geoană pentru încălcarea regulamentului Senatului sau chiar susţinerea în continuare a Guvernului Boc şi atunci putem şti ce deconcentrate revin independenţilor la Botoşani la 1 aprilie (de ziua păcălelilor), la 1 iunie (de ziua copiilor), la 23 august (ştiţi ce se sărbătorea cu douăzeci şi ceva de ani în urmă la această dată) sau poate nu vom şti niciodată."


Astea doua chiar sunt declaratii ciudate.

Un parlamentar cere posturi in direct, la stiri, pentru niste cunostinte de-ale lui si ale altor parlamentari, ca altfel nu mai sustine guvernul. A ce suna asta? A ev mediu? A democratie parlamentara sigur nu.

Poate a ev mediu ex-paradisiac presarat cu putin trafic de influenta si o idee de santaj.

http://www.cotidianul.ro/gabriel_oprea_cere_posturi_pentru_oameni_care_nu_exista-109347.html

Niciun comentariu: