joi, 12 martie 2009

Gandul lui Bojor

PNL va fi partidul care il va da pe viitorul presedinte al Romaniei. Sper sa nu rateze aceasta sansa pe care i-o ofera poporul roman.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Ai un nume, Marius ? Unul pe care sa-l votez si eu ? Pe Tariceanu, Antonescu sau Orban nu pun stampila, indiferent din ce partid vin. Scuze, dar cred ca inca imi sunt datori. DrPi

Marius Bojor spunea...

De aia trebuie ca PNL sa nu piarda sansa asta, pentru ca cei care ar putea sa sustina un candidat la presedintie se imputineaza de la moment la moment. Dar de Oprescu ce ziceti?:) Ma gandeam ca e doctor:) Iar pe de alta parte, daca cineva va e dator, dati-i ocazia sa lucreze pentru dvs.:)... ca la astia care sunt acum o sa ajungem sa fim toti datori, nu ei noua;)

Anonim spunea...

Oprescu ?! Bun, ca gluma. Da cu stampila eu nu glumesc.
Daca crezi ca vreunul dintre cei care ne conduc acum ar lucra pentru noi, te inseli. Stii care e deosebirea dintre ei ? Sunt sigur ca daca vreodata, ipotetic, as vorbi intre patru ochi cu oricare din ei, fiecare m-ar minti si mi-ar garanta cu mina pe inima ca el lucreaza pentru mine. Din suflet. Unul singur nu ar face-o. Basescu. Stii de ce ?!
DrPi
PS - Oricum cred ca e greu ca un presedinte sa provina de la liberali. Un partid liberal autentic (vorbim de doctrina, nu de sigla) nu poate stringe mai mult de 20 % din voturi. Si cu asta iese cel mult prim ministru.

Marius Bojor spunea...

Daca tot vorbim de doctrine, nu cred ca doctrina democrat-liberala populara, fosta de stanga, actuala de dreapta califica automat pentru majoritatea voturilor si implicit functia de presedinte. Conteaza omul in primul rand. Pe de alta parte, vorbeam de sansa istorica pe care o are PNL ca partid de opozitie in situatii grele pentru Romania. Este o oportunitate. Si in final, politica face cu viata cetatii ceea ce sexul face cu viata fiecaruia: la fel cum sexul te pacaleste cu placere sa te reproduci (ca poate altfel nu ai face-o), si politica, pentru putina si relativa autoritate (si pentru mai multi bani mai degraba, la noi), ii face pe oameni sa isi asume administrarea cetatii (care altfel poate nu i-ar fi interesat).

Anonim spunea...

buna ziua, domnule Marius,am o rugaminte: ati dat adresa de email a doctorului Ovidiu Bojor care a fost invitat la emisiunea Nasul", si anume: ovidiu.bojor@home.ro , si i-am trimis un mesaj, dar serverul de email nu gaseste aceasta adresa, spuneti-mi va rog, aveti cumva alta? am o problema medicala si as vrea neaparat sa iau legatura cu domnul doctor. Va multumesc.

Marius Bojor spunea...

Doar aceasta adresa am gasit-o pe internet. Pe internet ar mai fi un numar de telefon de mobil, dar am hotarat sa nu il dau, chiar daca l-am gasit. Poate fi gasit relativ usor pe Internet, dar nu stiu daca e valabil, am sperat ca adresa de e-mail sa fie valabila.

Vlad Ţepeş spunea...

Da, chiar e funny.