marți, 3 martie 2009

La munte si la mare...

Irina Schrotter se va intoarce cu un nou blog.

Asa am vazut in globul (blogul?) de cristal, ca dupa irinapentruiasi.blogspot.com (unde mai nou temele abordate sunt fuuuuarte europene: "De ce nu ne adunam cu totii sa protestam impotriva unei discriminari mincinoase si nemeritate?!" etc.), Irina Schrotter urmeaza sa inregistreze blogul irinapentruneamt.blogspot.com. Sau mai degraba irinapentruregiuneadenordest.blogspot.com?

Dar cred ca ar merge si irinapentruromania.blogspot.com. Dar stati! Acest blog este DEJA inregistrat!;)

Acum, ca stim ca domeniul de mai sus este deja inregistrat, ce credeti, daca mai urcam un nivel din punct de vedere geografic, irinapentrueuropa.blogspot.com e deja inregistrat sau nu?:)

Mai multe aici.

P.S.
Ceea ce mi se pare amuzant in situatia data, este indarjirea cu care dl. Oprea cauta sa imparta acelasi avion inspre Bruxelles cu creatoarea, dupa o campanie electorala impreuna... sa fie dorinta de a o ajuta pe creatoare prin labirintul Parlamentului European? Sau doar o simpla dorinta omeneasca de a insoti o femeie frumoasa la restaurant in Bruxelles si la o inghetata si o confisserie in Strasbourg? Bun, doua femei frumoase, daca ne gandim si la Elena.

P.P.S.
"La munte si la mare..." pentru ca Neamtul e la munte, si cine stie... poate candidatura viitoare se va face la mare pe undeva... Monte Carlo, Nisa, Saint Tropez... you may never know.

2 comentarii:

Cata S spunea...

Bannerul e facut de tine, sau e luat de undeva? M-a amuzat faza cu "Fii inspirat...". "Ntz" :)
Poate am prins-o doar eu...Sau nu? :))

Marius Bojor spunea...

E facut de cineva:) M-am gandit sa salvam timpul echipei de campanie al doamnei Schrotter si sa refacem design-ul din 2008, insa adaptat la candidatura dansei la europarlamentare, pentru judetul Neamt. Care va sa zica Ntz:) Multumesc de comentariu!