marți, 28 aprilie 2009

Multiubitul si stimatul posibil candidat

Un tanar interesant, sunt convins. Dintr-o familie faimoasa. Inainte ca romanii sa se fi obisnuit cu faptul ca Nicolae Ceausescu - atat de jelit la mormantul din Ghencea Militar - are un nepot care ii seamana, iata ca acestuia din urma i se fac deja propuneri de a intra in politica. Cum s-ar saluta nepoata lui Mussolini cu nepotul lui Ceausescu in parlamentul european? Presa internationala ar publica actiunile acestuia, in mod sigur, la fel cum face si cu Mussolina...Nu vreau sa il ofensez in vreun fel, sunt convins ca este un tanar de treaba, dupa cum si tatal lui a ales sa isi traiasca viata pe propriile merite, insa cu un nume atat de important, la atata de putin timp istoric de la 1989, exista lucruri pe care trebuie sa le luam in considerare.

Am postat imaginea de mai sus cu acest tanar necunoscut de noi dar cu un nume celebru, pentru a vedea ca, in conditiile votului uninominal, un astfel de nume si o astfel de asemanare fizica reprezinta o comoara pentru oricare din partidele de stanga, si acestea nu vor inceta sa ii faca propuneri de a intra in politica.

Si chiar ar fi votat de oameni, acum mai nostalgici ca oricand... oare cat va rezista tanarul Daniel Valentin Ceausescu, inainte de a accepta sa intre in politica? ...mai ales ca sunt atatea lucruri neterminate de bunicul sau, din punctul de vedere al celor mai in varsta...

P.S.
Cat de mult ar munci si cati bani ar cheltui un candidat necunoscut, pentru a se bate de la nivel la nivel cu un asemenea nume, intr-o cursa electorala? Si inca ceva... credeti ca Daniel Valentin graseiaza cat de putin?:)

Niciun comentariu: