luni, 20 iulie 2009

Mazare e national-socialist?

Ce treaba avea Radu Mazare sa imbrace uniforma germana cu vulturul nazist, la o prezentare de moda? O uniforma nazista e "moda"? Si pe fi-su de ce l-a imbracat in soldat? Asa e subordonarea in familie? Este clar ca sunt uniformele lor proprii si ce si-or fi zis, ca inainte sa le ia la paintball, sa iasa cu ele curate si noi undeva in public. Unde?

"Uite, tati, primul eveniment monden care urmeaza e o prezentare de moda, mergem si noi in uniformele germane."
"Dar tu ai cascheta, eu nu am casca!"
"Lasa, iti iei casca de kevlar, seamana destul de bine"
"Si daca spun astia ceva? Avem voie?"
"Lasa, ca aburesc eu presa."

Si uite asa, un social democrat (?), dupa costum de mafiot, de James Bond, a ales sa poarte uniforma socialista nationalista a lui Hitler (dictatorul din operatiunea Valkyrie)... "un dictator" - dupa cum s-a exprimat chiar Mazare, fiindu-i totusi frica sa-i pomeneasca numele. Cum ar fi aparut in presa Radu Mazare, in uniforma nazista, spunand ca s-a inspirat dintr-o treaba care l-a inclus pe Hitler? Cred ca urmatoarea masina ori e un Mercedes vechi, ori un VW decapotabil... ca asa avea dictatoru' in film. Si dictatoru' - dar asta nu arata in film - a dat ordin sa fie omorati cateva milioane de oameni. Dar pana la urma a murit si dictatoru'. Dar tot nu in film. Iar in film, Radu Mazare era interpretat de Tom Cruise. Sau la Mamaia Tom Cruise era interpretat de Radu Mazare? Nu stim, istoria nu consemneaza. "Decat" ca Mazare trebuia sa aiba un ochi acoperit, ca asa e filmul.

Nu e nimic ciudat aici? Chiar oricine poate sa isi arate in public aplecarile lui ludice, indiferent daca sunt infractiuni, atata timp cat sunt expuse public? Nu putea mai bine sa ne arate trenuletele? Aaa, stati, ca masinutele ni le tot arata... oare si uniformele sunt "pe firma" sau "de firma"? Radu Mazare spunea ca au fost cumparate "de la o firma din Germania care face uniforme la fel cu cele din al doilea razboi mondial". Probabil ca firma e Calvin Klein, ma gandesc...

Pacat ca l-a atras si pe fiul lui in aceasta Schweinerie mit Erbsen... adica porcarie cu mazare, in nemteste, cum ar veni.

P.S.
...si ar fi putut sa isi ia o uniforma mai mica, mai frumoasa sau macar completa, ca asa parca e un dezertor... social democrat.

P.P.S
1. Cred ca daca Mazare era la o petrecere privata si s-ar fi imbracat in uniforma si tot ar fi facut ceva condamnabil.
2. Am vazut detalii ale uniformei pe care a purtat-o si despre care spunea ca "nu are insemne naziste"... nu avea insemne pentru ca peste svasticile de la cascheta si de la piept a pus un bumb... peste cea de la pafta nu a putut si a lasat-o. Un gest stupid, oricum. Data viitoare presupun ca va aparea in costumul de gorila.

Niciun comentariu: