vineri, 27 noiembrie 2009

Ce se intampla daca presedintele era cel lovit?

Ma intreb daca presedintele Basescu era lovit asa cum NU l-a lovit el pe copil, ce se intampla cu persoana care ar fi facut asa ceva?

Povestea cu copilul are accente si mai dureroase decat cele vazute in imagini. Chiar el povesteste ca a spus cateva vorbe la un microfon, iar acele vorbe erau: ”Nastase si Basescu nu mai merita sa conduca!”. Copilul era un sustinator al lui Basescu, motiv pentru care venise la miting, insa din cauza emotiei, in loc sa spuna ”Nastase si Iliescu”, s-a referit la Basescu. Pentru asta a primit o lovitura in plex si mai apoi, cand Traian Basescu s-a apropiat de acea femeie, copilul cauta un moment in care sa isi explice gestul si eventual sa isi ceara scuze. Ce a primit? Un dos de palma peste fatza, care s-a dovedit a fi mai degraba un pumn in figura.

Toata povestea de mai sus explica zambetul de bravada si nedumerire al copilului, ce a urmat gestului celui pe care il admira. Ce zic parintii baiatului despre respectiva filmare? Ce i-ar face lui Basescu?

E urat chiar si sa te prefaci ca dai intr-un copil. Chiar daca pare un puiut de comunist.

P.S.
Si eu cred ca Basescu a fost ”facut” de asa zisii moguli. Greutatea era sa fie in direct cand apare filmul si sa se observe reactia lui. Ceea ce s-a intamplat. Insa gestul lui ramane tot condamnabil, iar despre cei care il apara si au si copii acasa ce sa mai spun?.

5 comentarii:

Cogitto spunea...

inainte de a te hazarda cu afirmatiile, intreaba-te: daca totul e un fals?. pina la urma, daca tot esti atit de hotarit, s-a raspuns la intrebarea lui crin: "Ce-ati facut dom'le Geoana la Moscova?". Si te-a multumit raspunsul? sau vezi acum rezultatul!? Ia fa o comparatie intre metodele bolsevice de anihilare a "dusmanului de clasa" si ceea ce s-a intimplat ieri. Cam aduce a incercare de lovitura de stat, dragul meu liberal... uita-te in interiorul tau si spune cu mina pe biblie ca geoana e cea mai buna solutie in acest moment pentru romania. Apropos, si cei din divizia "Tudor Vladimirescu" tot romani erau! Ca si acum, si atunci au fost obligati: ori ramineau in gulag, ori se intorceau acasa. asa cum s-au intors! Sa nu crezi ca am sarit de la o idee, la alta. Te salut si constiinta curata!

Marius Bojor spunea...

Cogitto... banuiesc ca Geoana s-a dus la Moscova ca sa bata un copil.

Pentru tine afirm: filmarea in care Basescu ii trage un pumn-scatoalca-dos de palma in figura-moaca-mufa unui copil nu este un fals. Momentul a fost anume ales, intr-adevar, dar nu asta e de condamnat. De condamnat sunt cei care au stiut si au tacut. In rest, a fost un presedinte bun, asa e mai draga Cogitto. A fost.

Cogitto spunea...

mai, draga, marius bojor si tu ai fi fost un liberal al naibii de bun daca ai fi vorbit despre toate magariile care s-au facut la voi in filiala, cit timp ati fost la guvernare. mai ales ca, sunt sigur, le stiai (nu spun ca ai participat la ele, ca nu-ti sta in fire). de aceea, TU, draga, ai fi fost.
P.S.: pentru informarea ta generala: am consultat un specialist in domeniu, un bun amic de-al meu, din afara (din occidenta) care mi-a confirmat ca filmul este un trucaj grosolan. am facut-o pentru informarea mea. nu trebuie sa ma crezi pe mine, ci trebuie doar sa mai meditezi. daca nu vrei, mai ai optiunea sa te alaturi si tu noii divizii "tudor vladimirescu". suie-te pe tancuri ca poate prinzi un loc in fata alaturi de geoana, crin, ilici, vintu, dinu, felix si compania...

Marius Bojor spunea...

draga cogitto, in primul rand recunosc ca as vrea sa fiu in compania respectivilor oameni. nu am avut ocazia inca. din exprimare imi dau seama ca faci parte din nucleul dur al partidului domnului presedinte. vreau in final sa ii acord circumstante atenuante domnului basescu, si sa spun ca probabil a vrut sa il alunge pe copil, sa ii dea un pumn un piept, insa nu si-a calculat bine alonja si raza bratului cu pumnul strans i-a atins fatza. si eu m-am plictisit de "filmul lui peshte", pentru ca de fapt nu aduce nimic nou sau nimic care sa nu stim despre domnia sa. imi va fi greu, dar voi merge la vot. pace!

Anonim spunea...

I wish not agree on it. I think polite post. Especially the appellation attracted me to read the intact story.