luni, 6 aprilie 2009

Dupa minciuna, adevarul poate ucide

Daca am sti adevaratele motive care determina lucrurile care se intampla in jurul nostru, la fel ca tanara din articol am fi si noi. Asa cum mancarea poate ucide dupa foame si caldura dupa frig, adevarul administrat tot odata dupa ani de minciuna te poate omori si el.

Saraca tanara din articol! Oare sa te bucuri pentru ea, sau sa iti para rau ca lumea pe care acum o vede este altfel decat si-a inchipuit-o?

Articolul aici (click).

4 comentarii:

Cata S spunea...

Super :)
Tot pe pagina aia sunt şi linkuri către articolele de dinaintea operaţiei. Câte speranţe îşi pusese să se vadă în oglindă...Mă întreb cum şi-o fi închipuit ea că arată lumea...

Marius Bojor spunea...

“Cred că primul lucru pe care îl voi face va fi să mă uit în oglindă. Am auzit că te poţi vedea în oglindă şi sunt foarte curioasă. Culorile mi le imaginez, după cum mi-au povestit alţi copii. La culoarea roşie mă gândesc la foc, la sânge”, a mărturisit fata.

Vorba ta, cine stie cum si-a inchipuit ca arata lumea... desi i s-a povestit despre culori, nu a avut repere cand i s-a spus ca focul si sangele sunt rosii... dar postarea mea era mai mult filosofica, bazata pe acest articol;)

Cata S spunea...

Ah, scuze, uneori citesc grăbit :)
Acu' înţeleg unde baţi. Cred ;)

Marius Bojor spunea...

Si eu cred ca stiu unde bat:) Dar doar cred:)