joi, 30 aprilie 2009

O legatura ciudata... sa fie mana unor teroristi?

Iata o informatie care circula de ceva timp pe Internet, referitoare la izbucnirea pandemiei (de-acum) de gripa porcina... legatura este cel putin suspecta:

"Obama’s Visit

The first case was seen in Mexico on April 13. The outbreak coincided with the President Barack Obama’s trip to Mexico City on April 16. Obama was received at Mexico’s anthropology museum in Mexico City by Felipe Solis, a distinguished archeologist who died the following day from symptoms similar to flu, Reforma newspaper reported. The newspaper didn’t confirm if Solis had swine flu or not."

Una dintre surse: bloomberg.com

Si chiar asa, cum putea sa porneasca din... Mexic asa ceva? Niste lucruri suspecte mai sunt atat faptul ca este o boala intalnita la porci - care sunt atat animale foarte cautate in America la fel ca in restul lumii occidentale, si faptul ca sunt considerate animale murdare de catre cultura musulmana si mozaica, fapt care a determinat Israelul - de exemplu - sa sustina ca referirea la aceasta boala ca fiind "gripa porcina" este jignitoare. Sa fie o pedeapsa musulmana impotriva lumii vestice si un atac asupra lui Obama?

Maine este 1 Mai, si oamenii vor manca mici. La gripa aviara, s-au ars foarte multe gaini confiscate, pentru ca virusul se transmitea si prin carnea de pasare... acum nu se stie daca si gripa porcina se transmite prin carne, desi ar fi o afirmatie logica, atata timp cat se transmite prin stranut si atingere...

2 comentarii:

Cata S spunea...

Din ce am auzit pe la ştiri (din cauza asta nu ştiu dacă să cred că e aşa sau nu) virusul nu se transmite prin intermediul cărnii preparate. De fapt cred că e cumva normal. Dacă prajeşti o bucată de carne, ar trebui ca niciun virus să nu reziste, nu?
Din cauza asta, eu recomand fripturile well-done :)

Marius Bojor spunea...

Nu se transmite prin carne atata timp cat nu stranuti pe ea:) Sper ca nu vor stranuta micii maine!