luni, 2 iunie 2008

Capat sau inceput de drum?

PNL nu poate fi considerat castigatorul alegerilor locale in municipiul Iasi. Dimpotriva. Un partid care va decide in lupta politica, veti spune. Pentru mine acest lucru nu este deajuns. Pentru munca mea, acest rezultat nu este deloc un rezultat bun si aceasta din cauza ca anumite decizii care au fost luate nu au fost cele bune. Ramane de vazut daca vor fi discutate aceste decizii si luate masurile care trebuie. Ramane de vazut.

Spunea Marius ca orice infrangere este un inceput de drum. Un inceput de drum este acea alegere initiala care te duce acolo unde trebuie sa ajungi, si pentru aceasta, inca de la inceput, directia trebuie foarte bine aleasa si ajustata, pentru ca o abatere initiala mica necorectata se transforma in final in ratarea tintei. Directia trebuie bine aleasa, iar oamenii mai bine alesi.

Iesenilor le urez sa aleaga bine, desi au de ales intre un doctor in economie socialista si un posibil colaborator. Ce poti alege mai bine dintre cei doi? E retorica aceasta intrebare.

Ne vom mai auzi cat de curand, cand vor mai fi lucruri interesante pe care consider ca veti vrea sa vi le impartasesc. Probabil ca rezultatele "echipei galbene" de la Euro vor mai stinge amaraciunea tatuata cu rosu si portocaliu pe pielea liberala pentru urmatorii 4 ani, intr-un tatuaj cu ancora, odgon, secera si ciocan.

Niciun comentariu: