luni, 20 octombrie 2008

Dani - idolul barbatilor

Da, sa nu credeti ca de cand s-a aflat de legatura dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil, acesta este doar idolul femeilor sau fetelor din Romania. Dani traieste acum o poveste destul de interesanta (ca sa nu spun picanta) cu Mihaela Radulescu, la care barbatii romani nici nu au indraznit sa viseze! In ecuatie, Dani (ce nume cald-rece! -diminutivul Dani langa duritatea Otzil-ului...;) vine cu o oarecare inocenta si cu o anumita pasiune in ceea ce ii place - deci cu o pofta de viata nepervertita - si Mihaela cu o dorinta de afectiune cat China*, corpul ei cel mult "advertizat" si o faima si un cont pe masura.

In acest weekend, cei doi au fost in Amsterdam - poate pentru niste brownies - si Mihaela (oare Dani ii spune Miha?) a platit totul. Oricat de vedeta ar fi, Dani nu si-ar permite decat putin mai incolo o camera de 1500 de euro pe noapte (cat spune Cancan ca a platit Mihaela Radulescu). Ma bucur pentru ei, pentru ca fiecare aduce in relatie cu ceea ce isi dorea celalalt de la o persoana de sex opus.

Ba chiar mai mult, Mihaela Radulescu vine cu... Mihaela Radulescu. Cati barbati din Romania nu si-au dorit sa o cunoasca? Uite ca Dani este acum idolul lor...

*asa a dat ea de inteles, nu inventez.


P.S.
Desi nu li se da zile, cred ca vor sta destul timp impreuna (ati remarcat asemanarea lor fizica?), iar efectele relatiei lor se vor face simtite mai devreme sau mai tarziu. Deja Monica si Irinel petrec weekend-ul fiecare in alt club... Apropo, daca s-ar face un reality show cu Dani si Mihaela, ar avea un rating mai mare decat revolutia.

Niciun comentariu: