joi, 30 octombrie 2008

Ura si la vot...

Negoita face treaba. Asa am auzit, ca sectorul unde este primar arata ca l-a interesat cat de cat. Banuiesc insa ca asta l-a impiedicat sa mai dea pe la partid sau sa mai citeasca ziarele, cam de vreun an jumate incoace.

Cand Negoita a aparut ieri (parca) la televizor, citind textul prin care partidul sau anunta depunerea motiunii de cenzura, am crezut ca nu am auzit bine. Se facea ca dl. Negoita spunea:

"Legea pe care care Guvernul refuza sa o aplice acum a fost votata în unanimitate de Parlamentul României, unicul posesor de drept al suveranitatii nationale."

Cineeeee? Careeee? Ha? Mai Negoita, voi ati inceput sa faceti ce vreti voi. Si mai ales tu - prin ce ai spus - te pui cu Zeus. Iti aduc aminte: Zeus a spus ca Parlamentul NU este o institutie care reprezinta poporul roman. De fapt doar vreo 322 dintre parlamentari sunt mai cotzcari - asa spunea omu'. Acum s-a sucit? Au doar tu te-ai sucit?

Ce ar fi daca ati fi putin mai consecventi, daca tot doriti sa instaurati dictatura prin haos economic? Va schimbati ca anotimpurile fratilor. Lasati-o doar pe un singur anotimp, ca iarna economica pe care o tot invocati prin voodoo politic nu e ca vara pe care o sperati "dupa".

Foto: Getty Images by AFP/Getty Images

Niciun comentariu: