duminică, 5 octombrie 2008

Romanian Music Awards 2008 - culise

Panouri_leduri_smallS-a tot scris (mai ales) in presa ieseana ca anul acesta premiile "MTV Romania" vor avea loc la Iasi. Ei bine, anul acesta Romanian Music Awards - RMA sunt organizate de Music Channel si Radio 21. Care Music Channel (are si site) apartine lui Giovanni Francesco. Iar Giovanni apartine Ioanei Basescu, adica este logodnicul ei.

Giovanni Francesco
Giovanni Francesco, proprietarul Music Channel

Nu-mi bat capul cum de le-au scapat celor de la MTV Romania premiile muzicale romanesti, insa in mod sigur are legatura cu faptul ca Giovanni Francesco a lucrat la MTV Romania, legatura care se vede si din denumirea televiziunii sale muzicale (Music Channel - Music Television, MTV).

Ceea ce pot sa va spun este ca Iasul nu a mai cunoscut atatia watti cati sunt in acest moment in Piata Palatului (exista doua seturi de boxe instalate pe bulevardul Stefan Cel Mare si Sfant, deci totul se va auzi departeeeeeee...parteee...artee), iar scena - nu stiu daca este cea mai mare care a poposit pe aici, insa Palatul de-abia se vede in spatele ei.

Picture 011

La toti watti astia se adauga Andra, Morandi, Smiley, Paraziţii, DJ Project, Loredana şi Andreea Bănică Anca Parghel, Fly Project si N.O.H.A ("Hello Romania! Hello Iasi! ...Cuando tomes tu café toma tu café con caña... caña... caña..." - nu stiu daca au si alta melodie, macar despre ceai daca nu despre cafea). Apropo, ei spun ca daca tot iti bei cafeaua, sa o bei cu zahar de trestie, ca aia da aroma si mai ales sa o bei in Spania... versurile lor nu inseamna sa bei cafeaua cu cana.

Amuzant este ca la transportul instalatiilor pentru concertul RMA 2008 organizat de televiziunea domnului Giovanni Francesco, potentialul viitor ginere al presedintelui Basescu a ajutat o firma care se cheama... va las sa cititi voi in imaginea de mai jos:

LaMarinaruSRL

Si in final, pentru ca Land Rover este unul dintre parteneri, am putut vedea in preajma scenei ultimul model de Land Rover Defender, SVX, care mi-a placut foarte mult. Cred ca veti vedea acest model de Defender in numar mare pe strazi in urmatoarea perioada, pentru ca nu vad de ce acest Defender nu ar place tuturor:).

Update:
Cu toti watti din dotare, concertul inca mai are loc la ora la care scriu insa poate fi ignorat, desi locuiesc in apropiere. Este unul dintre cele mai "tacute" concerte de la Palatul Culturii ever! Puterea mare a boxelor face ca volumul sa poata sa fie mic si totusi sa se auda bine, spre deosebire de boxele cu putere mica la care volumul trebuie dat la maxim... sper ca municipalitatea sa se inspire de la acest concert si pentru urmatoarele, atunci cand vorbim de nivelul sonor. Din Piata Unirii nu se auzea absolut nimic, desi toate concertele se aud de la aceasta distanta. Acum ar trebui sa ne spuna cineva care a asistat la concert si la RMA 2008 daca nivelul sonorizarii a fost unul acceptabil.

Niciun comentariu: