miercuri, 14 ianuarie 2009

LEAPSA: folder 4, poza 4

Am primit leapsha de la Marius cu emotie. Cine stie ce o fi in al patrulea folder de poze, a patra fotografie...? Aveam pregatita si o alternativa:) Am avut insa noroc, era doar poza de mai sus:)

Vara trecuta, mi-am luat prima oara to go ceva de mancare de la "chinezescul" din mall. Mai mancasem nu-stiu-ce odata, nu prea mi-a placut, dar am zis sa le mai dau o sansa. Ce mi-am luat? Salata de alge (stanga sus, cea neagra), taitei de orez cu legume (cred ca erau de orez - stanga, jos), carne de pui cu legume (dreapta jos, cam apoase - supa de plita incinsa?) si orez cu legume (dreapta sus).

A "mers", insa dupa aceea mi-a fost cam rau de la salata de alge:) Betisoare am intotdeauna acasa, pentru ca uneori mai fac mancare chinezeasca... carne cu legume si orez. Insa intotdeauna imi lipseste un sos care sa pot sa il cumpar din magazin si se apropie macar de sosul iute de la Cao.

Leapsha merge mai departe: Sever (pentru ca are poze frumoase), Marius (pentru ca povesteste frumos), Iulian (are si poze frumoase si credeam ca ramasese la castigatorii pe colegii:) si Vlad (pentru ca e Vlad Petreanu, are poze frumoase si povesteste frumos:).

P.S.
Zilele trecute am incercat si "indianul" din Moldova Mall. In Anglia mancasem odata ca fel principal chicken tikka masala - adica bucati de pui la cuptor sau asa ceva. Era iute de iti iesea fum prin urechi... intelesem de ce canta asa cu foc actorii in filmele indiene. de la Moldova Mall am vrut tot un tikka picant. Aveau doar de porc. Ne-picant si unele bucati cam tari. Am mai fost odata ca sa imi iau tikka de pui. Aveau. Patronul strain era dupa tejghea si auzind ca o intreb pe vanzatoare daca daca tikka este iute, mi-a spus ca "da, este picant". "Este? Ca am mai mancat tikka de porc si nu prea era". Mi-a dat sa gust o bucatica de pui. Nimic iute in ea. "E adaptat la gusturile romanilor". "Aha". "Vreti un sos picant la tikka? Dureaza 2 minute" "Vreau". Un bucatar a gatit la sosul picant aproape 10 minute. Pana la urma am mancat un tikka de pui usor iute:) Le e frica sa isi alunge clientii din prima:)

Un comentariu:

Ghost spunea...

Si in 2008 tot mancarea era unul din subiectele favorite...