joi, 3 decembrie 2009

Duminica nu vom scapa de Traian Basescu


Alaltaseara, Traian Basescu a fost invitat la Carcotasi. Cred ca s-au dat bani buni pentru aceasta invitatie, mai ales ca - in ultima vreme - Traian Basescu se ofera, degajat, publicului unor televiziuni de subcultura: OTV, Etno, Taraf TV etc.

Miza acestei invitatii la Carcotasi este ca, la muuuuuulte ore dupa ce campania electorala se va fi incheiat, exact in miezul procesului de votare, fix la mijlocul zilei de duminica, cand la televiziuni toata lumea se fereste sa pronunte numele vreunui candidat, Traian Basescu se va hahai o ora intreaga pe Prima TV. Cel putin asa s-a intamplat in turul I, cand Carcotasii radeau de toti candidatii la presedentie, cu imagini si nume, in timp ce oamenii intervievati de restul televiziunilor dadeau raspunsuri evazive: ”am votat cu viitorul”, ”am votat cu schimbarea”, ”am votat cu continuitatea” etc.

Carcotasii sunt astfel singura emisiune care, in reluare, se difuzeaza in afara campaniei electorale, dar fix in ziua votarii... o miza importanta, care califica reluarea acestei emisiuni avand ca invitat un candidat prezidential, pentru o ”reprogramare” din partea CNA - poate luni ar fi mai bine... sau dupa ora 21.00

P.S.
Urmariti ce spun Carcotasii (cu dragoste, desigur) despre Basescu incepand cu minutul 6:49 - ”...este invitat la televiziunea mogulesciana si fraierul pica in capcana.” Un act care va putea fi considerat candva unul de dizidentza:).

P.P.S.
Nu mi-a placut dezbaterea de aseara.

Un comentariu:

Marius Bojor spunea...

P.P.P.S.
Pana la urma a fost o reluare a Carcotasilor in aceasta seara, vineri... nu stiu daca a fost cea cu Basescu, pentru ca nu m-am uitat decat putin.