joi, 15 ianuarie 2009

Cel mai tare horoscop

Va ofer cel mai tare horoscop pe care l-am citit vreodata. L-am primit pe e-mail si va va spune ceea ce vreti sa stiti, atat despre zodia dumneavoastra, cat si despre nativii barbat sau femeie din fiecare zodie. Amuzant si interesant in aceeasi masura. Am lasat greselile de scriere facute de cel care probabil l-a tradus de undeva, pentru ca dau o nota de real. 88 de pagini despre toate zodiile. (dati click pe butonul de marire din coltul dreapta sus a ferestrei de mai jos)Cel Mai Tare Horoscop

4 comentarii:

Madalina Tudose spunea...

Interesant horoscopul, nu prea ma preocupa asa ceva dar acesta chiar e placut, l-am citit cu zambetul pe buze si chiar se potriveste destul de mult.

Marius Bojor spunea...

Asa mi s-a parut si mie, ca e foarte fain scris si daca nu real, macar amuzant:) E cel mai fain horoscop pe care l-am gasit, intamplator.

Unknown spunea...

MAiiii.... chiar m-a facut foarte curios citirea acestui zodiac, prea s-au potrivit multe .... si o sa caut pe cineva care e "pasionat " de astrologie sa vad co o sa-mi zica . Foarte interesant ...No comment ...

Marius Bojor spunea...

@Alex - este cel mai fain horoscop pe care l-am citit vreodata... toti mi-au spus acest lucru. Nu se poate ca la toate cele 12 zodii sa fie scrise lucruri la plezneala care sa se si potriveasca. E ceva de capul lui... de aia l-am si postat aici:) Nu sunt pasionat sa imi citesc horoscopul zilnic, dar asta e cel mai tare horoscop.