marți, 3 februarie 2009

Iliutza Numerologie

Iliutza Numerologie este un produs al televiziunii. Este un produs al televiziunii pentru ca altfel nu l-ar fi cunoscut atata lume. Si tot din cauza televiziunii, incurca foarte multa lume.

Aseara, a sunat un domn... a dat un nume si o data de nastere de prin 1980...

"E pentru dumneavoastra?".
"Nu, pentru fiul meu"
"De ce vad eu o plecare? E in Italia?"
"E plecat, dar dincolo de lume"
"Ce vreti sa spuneti?"
"E decedat"
"Dar a murit in strainatate?"
"Nu"
"Nu stiu, mie asa mi-a aparut, nu inteleg de ce. Va apare in vis?"
"Il mai visez din cand in cand."
"Si va spune ca e bine acolo unde e, nu?"
"Eu asa simt"

Pana la urma nu i-a spus omului sa mai mearga "pe partea bisericii" si nici nu a mai continuat sa spuna ce ii zic numerele... in sfarsit si-a dat seama ca nu poate sa ii pacaleasca pe toti, intotdeauna.

Este un personaj destul de nesigur pe "prezicerile" sale. Dar ganditi-va ca el este doar partea vizibila a afacerii lui... cred ca este o gramada de lume care nu reuseste sa intre in direct, pentru ca trebuie sa "marce banul" fara macar sa primeasca o prezicere gresita... ca altfel, cate un euro la apel, nu cred ca isi scoate banii acest Iliutza Numerologie.

Tot aseara - si va rog sa va uitati la fotografii - mi-am inchipuit ca acela nu este un palmier, ci noua freza afro a lui Iliutza Numerologie. Asa as intelege de ce poate vorbi cu spiritele...

P.S.
Iliutza Numerologie are deja "fanii" lui care il "venereaza" pe youtube. Uitati-va la filmarea in care el apare cu caciulitza de Mos Craciun... cred ca ar fi fost emisiunea perfecta de urmarit intr-o dimineata in vacanta de iarna. Si uite-asa, Iliutza Numerologie ma face nostalgic dupa iarna, fara sa vrea... Tot amuzant a fost odata cand se plictisea pentru ca nu suna nimeni si le-a spus la multi ani celor doi prieteni ai lui:)

Un comentariu:

Marius Bojor spunea...

Un fleac, l-au ciuruit: http://www.newsiasi.ro/actualitate/NA-interzice-emisiunile-cu-astrologi-si-numerologi-la-TV.html