joi, 26 februarie 2009

WTF is @#@#?

ING are reclama de mai sus pe Internet - mai exact eu am vazut-o pe yahoo. Nu prea i-am dat atentie, dar oricum, chiar de prima oara, am citit ”@#@#” ca pe o injuratura. Mai apoi nu mi-a venit sa cred, pentru ca fraza ”Ce @#@# mai stai?” are doar conotatii urate, grosolane, grobiene si ar fi prima oara cand o reclama e atat de nesimtita. Este prima reclama in halul asta de nesimtire, si asta se datoreaza mai ales faptului ca nu exista un CNA romanesc al Internetului (nici nu ar trebui sa existe, mai ales ca propuneri pentru o ”politie a blogurilor” s-au mai facut), precum si datorita celor de la marketing de la ING care au aprobat o asemenea magarie, bun-bazati ca ”Internetul e mai mult pentru tineri, they wil love it!”. ”They will love it my... @#@#!”.

Voi ce credeti ca au vrut sa spuna prin ”Ce @#@# mai stai?”, si mai exact prin ”@#@#”? Va avertizez ca acele comentarii care spun grosolanii nu vor fi acceptate, sper sa ramana macar un comentariu:)

Update:
Astazi, 27 februarie vad ca aiengistii si-au revenit. In sfarsit:

4 comentarii:

Cata S spunea...

Am remarcat-o si eu, tot pe yahoo, ma jucam biliard si ma enerva, ca tot asa am crezut prima data, ca e o injuratura. Dar nu cred totusi ca e.
Eu as zice ca inseamna "atat". Cele 2 diezuri sunt puse ca sa nu fie doar @@, ca @@ nu ti-ar fi atras atentia atat de mult.
Deci, desi e incorect gramatical (ca la reclama Fulga: "Mai m-am gandit la ceva"), cel mai probabil au vrut sa zica: Ce atat mai stai?.
Oricum, daca ai retinut-o, atunci cu siguranta si-a atins scopul, n-ai zice? :)

Offtopic: N-am inteles niciodata ceasul tau de pe blogger. Arata ca si ora mea de comment 07:40. Dimineata??? Tu esti pe ora din L.A...

Marius Bojor spunea...

am schimbat si ceasul. nu ma deranja, numai ca nu puteam sa tin cont de ea. din cauza ta nu mai pot sa mai postez de la servici, nu-i asa?

Marius Bojor spunea...

nu mai puteam sa tin cont de ea adica de optiune sau de ora.

Cata S spunea...

Am inteles, era la deruta...trebuia sa-l lasi cum era, atunci, sa poti posta si de la serviciu :)