marți, 5 ianuarie 2010

Domnul Honorius

Nu am de gand sa intru in detalii legate de candidatura domnului Honorius, pentru ca se discuta mult prea mult la televizor. Pe de alta parte, se stie ca orice controversa aduce publicitate, care duce la notorietate etc. etc. Ma feresc cat pot sa contribui la aceasta publicitate, dar nu am ce face si observ prezenta domnului Honorius pe net. Fiind o candidatura stabilita de Plici-Man din scurt, exista arii ale imaginii publice a domnului H. care nu au fost aranjate, iar una dintre ele este contul de pe Facebook.com al domnului Honorius.

Nu este nimic extraordinar - in principal apare el cu fata lui - , dar ca un pasionat de istorie ce sunt (sau mai degraba de momentele importante ale ei), va prezint imaginile care insotesc contul (public) al domnului Honorius, pentru ca banuiesc ca in scurt timp ele vor disparea:


Sunt poze frumoase, nu? Si totusi, de ce cred ca ele vor disparea? Din cauza unui comentariu al partenerei domnului Honorius care insoteste aceasta ultima poza, in care este in uniforma de absolvent stelist. Prietena lui (de obicei atenta cu imaginea candidatului american si care apropo, are contul pe FB intitulat foarte nimerit "Princess.Corina") spune intregului popor vorbitor de limba engleza:

Congratulations my lil shhmuckums ♥ You're pulling off this cap and gown look quite awesomely! wuvv you”,

ceea ce pentru noi - pe langa faptul ca ne arata involuntar aspecte din viata privata a unui candidat la parlamentul viitor unicameral - inseamna (in doua variante, pentru ca pe FB nu se foloseste virgula):

ori ”Felicitari, micul meu shmuckums (asta nu putem traduce nici chiar noi). Daca scoti clopul, roba arata chiar fain. Te ubesc (traducere aproximativa din limba Na'avi)”

ori ”Daca ii scoti clopul si roba, Honorius arata bestial

sau "Tu faci din look-ul asta de capa si spada ceva meserias. Te ubeeec!".

Fiind vorba de o alegere, cred ca e treaba electoratului.

P.S.
Bulina lui Honorius nu va seamana cu logo-ul (soarele) lui Obama?

P.P.S
E amuzant ca fotografiile cuplului sunt facute de Adrian Nastase. E un domn fotograf de prin Chicago, nu va speriati:)

Niciun comentariu: