sâmbătă, 19 decembrie 2009

Flacara violet...

Hrebe ne-a spus la Sinteza Zilei de pe Antena 3 ca in PD-L se poarta violetul ca urmare a faptului ca ar avea nu stiu ce semnificatie. Nu am vazut emisiunea respectiva, si nici nu am avut rabdare sa citesc despre ce a fost vorba decat in mare, dar cred ca la minunata emisiune ar trebui chemat de-acum si Oreste, ca sa ne explice in timp real despre ce e vorba.

Oricum, cred ca explicatia culorii violet e mult mai simpla. La aceste alegeri, Traian Basescu a adaugat culorii portocalii din 2004 si culoarea verde "chartreuse" - verde brotac. Printr-un demers de influentare subliminala, consilierii lui l-au imbracat pe Emil Boc si i-au dat lui Traian Basescu sarcina de a folosi violetul pentru ca... dar mai bine va las sa va uitati la imagini si sa va dati seama singuri.

Va fac demonstratia si cu headerul de la acest blog - care intamplator are culorile de care am nevoie in demonstratie - si va explic:
Bleu este culoarea complementara portocaliului (parca l-am vazut pe TB si cu cravata bleu), iar violet este culoarea complementara culorii verde deschis; portocaliul si verdele au fost culorile campaniei lui Traian Basescu. In concluzie, folosind culorile complementare - violetul si bleul la dezbaterile televizate, s-a urmarit influentarea subliminala a electoratului.

Voi ce spuneti?

4 comentarii:

vladut de dh spunea...

poate simpatizeaza cu FC Timiosra ;))

Marius Bojor spunea...

Faci ce faci si tot la Timisoara ajungi:)

vladutz de dh spunea...

e legat de fotbal! si-n plus, imi place orasul :))

Anonim spunea...

http://talismanul-violet.eublog.ro/