duminică, 20 aprilie 2008

Primele semne

Am vazut astazi la Antena 3 primele semne ale aliantei PSD-PC. Era prezentata o stire despre afirmatiile lui Traian Basescu referitoare la invatamantul universitar, respectiv acelea cum ca unele universitati sunt masini de facut diplome. Reactiile prezentate de catre postul tv au fost acelea ale Ecaterinei Andronescu si a lui Emil Constantinescu.

In timp ce raspunsul Ecaterinei Andronescu era prezentat extensiv cu materiale de la conferinta de presa, cu domnia sa stand in fata spider-ului cu sigla PSD, reactia lui Emil Constantinescu a fost astfel: s-a prezentat prin vocea crainicului mesajul lui Constantinescu, apoi domnia sa a fost prezentata 5 secunde in fata unui spider cu insemnele PNL (o imagine frumoasa de altfel), iar mai apoi prezentatorul citea mesajul pe fundalul unor imagini cu cercetatori, molecule, etc. pentru ca acesta sa fie prezentat si scris. Stirea s-a incheiat cu inca 5 secunde cu dl. Constantinescu.

Acest lucru mi-a aratat care a fost miza PSD in aceasta alianta a lor cu PC. Desi ambele partide au spus ca scopul principal erau alegerile generale, ea a inceput sa functioneze inca de la locale, in afara de non-combatul candidatilor proprii.

Sunt curios cum va evolua emisiunea Sinteza Zilei cu Mihai Gadea si Ion Cristoiu, pentru ca - desi vor avea liber in a se lua de PD-L - nu vor mai trebui sa atace PSD-ul la fel de mult. Nu?


P.S.
Aici e stirea despre Ecaterina Andronescu, ilustrata cu material video: click aici

Aici e stirea despre Emil Constantinescu, ilustrata cu o poza mai veche: click aici

Niciun comentariu: