joi, 10 aprilie 2008

Politica este o... doamna respectabila

"SURPRIZA? Dan Carlan, candidatul PD-L la Consiliul Judetean Iasi
politica

Senatorul Dan Carlan a fost desemnat candidatul PD-L la Consiliul Judetean Iasi, joi seara. Carlan a discutat la virful partidului, impreuna cu nou-venitul Lucian Flaiser, cine sa candideze. In urma analizei potentialului de vot si a tendintelor electorale, s-a decis ca Dan Carlan sa ramina candidat si sa faca echipa impreuna cu Lucian Flaiser.

"In urma discutiilor la virful PD-L, cu sondajul de opinie pe masa, s-a luat decizia finala: Dan Carlan este candidatul la Consiliul Judetean. Analizele arata ca acest candidat valorifica cel mai bine potentiatul de vot portocaliu si asigura cel mai sigur victoria la alegerile locale", a declarat senatorul Dan Carlan, presedintele PD-L Iasi.

Acesta a mentionat ca va face echipa cu Lucian Flaiser si vor "ara judetul impreuna". "Avem o decizie asumata de a face campanie impreuna. Duminica, vom prezenta toate detaliile si locul fiecaruia", a mai spus Dan Carlan.

Potrivit senatorului Dan Carlan, sefii PD-L au considerat ca prin aceasta candidatura este certa cistigarea presedintiei Consiliului Judetean, aleasa uninominal, intr-un singur tur de scrutin. "Cred ca aceasta solutie este cea mai sigura valorificare a electoratului portocaliu din judetul Iasi. Impreuna cu Lucian Flaiser, muncind impreuna, vom cistiga alegerile, in Iasi. Nichita poate sa-si numere zilele ramase la Primarie", a mai spus Dan Carlan.

In aceeasi zi, joi, 10 aprilie, Lucian Flaiser a anuntat ca trece de la PSD la PD-L, cu intentia de a candida la presedintia Consiliului Judetean. Flaiser a intrat in concediu medical la Consiliul Judetean pina pe 2 iunie si a venit in PD-L cu mai multi membri de vaza de la PSD."

Aceasta este stirea de pe newsiasi.ro. Oare de ce am senzatia ca Flaiser a fost politician doar 5 minute?

Niciun comentariu: