sâmbătă, 24 mai 2008

Cristian Diaconescu. Care blogger?

Am pornit in aceasta seara pe un turneu de bloguri: din blogroll in blogroll, m-am plimbat putin prin emisfera pesedista. Am plecat de la blogul lui Catalin Ivan, care desi este in Consiliul Local si luni va participa la sedinta acestuia, ne scrie acum ce urat e la tara, unde va merge el sa faca treaba si ce frumos e la oras (pe unde umbla el - "gata treaba aici!").

Ma rog, asta conteaza mai putin, poate lui Catalin nu ii mai place la oras ca e prafuit, aglomerat si plin de gropi, poate ca trebuie sa intinereasca lista in toamna... in fine, am ajuns pe alte bloguri si am remarcat ceva interesant.

Una dintre comentatoarele de pe blogul lui Catalin ("Cataline, esti extraordinar! Putini au acest curaj pe care il ai tu, sa spui pe bune care e realitatea campaniei PD-L! felicitari!" - intr-adevar, cat curaj! - n.n.) ii invita pe ceilalti vizitatori ai blogului ei: "P.S. Te rog sa mergi pe blogul lui Cristi Diaconescu si sa-i mai pocnesti pe nemernicii de acolo, ca eu am facut deja asta. Trebuie tinuta sub o stricta observatie aceasta diversiune!".

Ok, hai pe blogul lui Cristi Diaconescu. M-am uitat in blogroll-ul doamnei - Cristi nicaieri. Dau click pe primul din lista (cu voia dumneavoastra;), Adrian Nastase. Tot la blogroll ma uit. Cristi iar lipsa. Dan Andronic, Victor Ciutacu... hmmm, ciudat. Click pe "Ion Iliescu". Blogroll, blogroll, blogroll... aoleo! Nu e Cristi! Click pe "Anca Alexandrescu"... deja se tiparesc cutii de lapte cu poza lui Cristi. Click pe "Corina Cretu"... pac pac pac... ura! Cristian Diaconescu! Click - e chiar blog-ul bun, de pe wordpress.com, nu ala de pe blogspot.com, ca pesedistii bloguiesc pe wordpress, stie toata lumea!

Fratilor! Oameni buni (quote-unquote;)! Voi il sprijiniti sau l-ati aruncat in lupta sa isi rupa gatul?

P.S.
E drept ca nici Doctorul nu apare pe nicaieri, nici macar printre cele 6 bloguri din blogroll-ul lui Cristian Diaconescu, insa viceversa nu e valabila: Doctorul, elegant, si-a trecut toti contracandidatii in blogroll-ul domniei sale.

2 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

Foarte frumos scris. Se observa potential pentru un posibil scriitor/editorialist.

Marius Bojor spunea...

Multumesc foarte mult. Intotdeauna ma bucur cand nu regasesc a doua zi multe greseli de gramatica:)