sâmbătă, 10 mai 2008

Primarul de-a busilea

In 2004 era "un primar puternic". Asa le promitea iesenilor, promisiune ce a intrat repede in categoria celor neonorate.

Acum ne spune ca "un copil are nevoie de timp pentru a invata sa mearga". Dar noi zicem ca la 5 ani, daca un copil nu merge, inseamna ca are o problema de sanatate si trebuie sa fim ingrijorati. Copilul nostru ar fi trebuit sa mearga de acum. "Mersul apare intre 10 si 18 luni, varsta medie la care copiii merg fiind in jurul lunii a 14-a. Daca un copil de 18 luni nu merge inca, trebuie sa incercati, impreuna cu pediatrul sa intelegeti de ce." - ne spune desprecopii.ro

Haideti sa mergem la pediatru sa intelegem de ce copilul nostru nu merge. Ar fi trebuit sa mearga inca din 2004, pentru ca il stim inca din 2003 si ne-a promis ca in campania electorala din 2004 ca va avea puterea sa mute muntii din loc, d-apai sa mearga cativa pasi. De fapt cativa pasi a facut copilul nostru, dar in timp ce altii alearga printre fonduri europene, el de-abia incepe sa ne spuna ca trebuie timp. Inseamna ca este un copil lenes, desi la 5 ani trebuia sa ne ajute ca sa duca gunoiul macar.

Iasul are nevoie de un primar, si pentru acest "lucru important" nu este nevoie de atat de mult timp.

Este nevoie ca in duminica de 1 iunie - ziua copilului nostru, care mai are nevoie inca de timp sa mearga la 5 ani - sa mergeti cu totii la vot, pentru ca el SA FACA PASI.

3 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

Atunci era puternic, intre timp a imbatranit si de aceea se aseamana tot mai mult cu un copil... care are nevoie de timp ca sa creasca. Este un soi de logica, nu? :)

Marius Bojor spunea...

Mai este si o boala, in care copiii imbatranesc prematur (se cheama progerie) si in care, din pacate, mori foarte mic, dar de batranete. S-ar putea ca si primarul nostru sa para mai in varsta decat la varsta copilariei, dar de fapt (asa cum spune campania sa) sa aiba doar cateva luni si de-abia sa invete sa mearga.

Andreea Marc spunea...

http://didizice.blogspot.com/2008/05/mandru-ca-esti-iesean-mai-gandeste-te.html