miercuri, 7 octombrie 2009

Ce este Catalin Avramescu?

Domnul Catalin Avramescu este, conform wikipedia.org, "consilier de stat în cadrul Cancelariei preşedintelui Traian Băsescu".

Urmaresc "Sinteza Zilei", unde este invitat domnul Avramescu si ma uit cum domnul Ciutacu il intreaba destul de agresiv daca a lucrat macar 5 minute in mediul privat. Domnul Avramescu spune: "Da, am lucrat". Dl. Victor Ciutacu il intreaba: "Unde ati lucrat?". Dl. Catalin Avramescu spune ca aceste informatii pot fi gasite usor pe net.

Google... "Catalin Avramescu"... click pe primul link.... wikipedia.org. Faceti si voi acelasi lucru sau dati click pe imaginea de mai sus si cititi primul rand de la sectiunea "Biografie". Am ramas surprins.

Dupa cum inca sunt bulversat pentru informatia din descrierea domnului Avramescu ce spune ca "vorbeşte fluent limbile engleză şi franceză şi poate citi în limbile italiană, latină şi germană." Cred ca si eu as putea citi in islandeza, daneza si swahili. Inca mai am probleme cu "o"-ul ala barat... dar am sa incerc sa il citesc corect.

P.S.
Pagina de pe wikipedia.org a fost deja corectata - fiind un site cu contributii individuale, oricand pot aparea astfel de "completari".

P.P.S


3 comentarii:

Anonim spunea...

http://img43.imageshack.us/img43/4816/avramescu.jpg

e foarte tare!!!

Marius Bojor spunea...

S-a revenit asupra textului: ”In data de 07.09.2009, participand la emisiunea "Sinteza Zilei", la postul de televiziune Antena 3, a reusit performanta incontestabila de a-si pune in discutie propria stabilitate pshica si emotionala, provocand in demersul sau televizionistic amuzament, indignare, ingrijorare, spre sfarsit resemnare” :))

Marius Bojor spunea...

Update: ”La data de 7 octombrie 2009 s-a facut de rahat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei.”