miercuri, 28 octombrie 2009

Croitorasul iscusit

Daniel Funeriu - propunerea lui Lucian Croitoru pentru Ministerul Educatiei

Dl. Lucian Croitoru a facut ce a facut si a incropit (croit) o propunere de guvern. Neavand la dispozitie prea multi tehnocrati capabili sa mearga in parlament ca sa dea parlamentarii de pamant cu ei, dansul a optat pentru aceeasi ministri demisi/demisionari care dau forma cu fundul scaunelor de ministru si ii propune pe aceeasi ministri pedelisti care sunt in centrul scandalului. Lipseste doar doamna Udrea, dar cred ca ea e scoasa pe banca pentru a se odihni pentru viitorul mandat de prim-ministru.

Printre ministri "tehnocrati", exista si domnul Daniel-Petru Funeriu, propus pentru fotoliul de ministru al Educatiei. Dansul e acum europarlamentar si probabil ca ori nu ii place in PE, ori stie ca nu risca nimic daca se prezinta in fata parlamentului, insa a acceptat sa fie propunerea lui Croitoru pentru Educatie.

Funeriu pare un tip destept si are si CV-ul destul de impanat cu lucruri satioase din punctul de vedere al unei biografii stiintifice, insa vreo doua lucruri m-au zgariat destul de tare pe retina: in primul rand, faptul ca este "vicepresedinte al Comisiei Prezidentiale pentru Analiza si Elaborarea Politicilor din Domeniile Educatiei si Cercetarii din Roamania (din noiembrie 2006-prezent)" este trecut candid, sincer, inocent si naiv la capitolul "activitate politica", iar in al doilea rand, tara in care el doreste sa fie ministru al Educatiei, se cheama ROAMANIA ... "wherever I may Roam", cum ar veni... halal propunere pentru ministru al Educatiei.



Sursa CV-ului: www.pesurse.ro

2 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

ce rautacisme. intamplator sau nu, funeriu e chiar unul dintre baietii destepti care sunt prin politica asta...
p.s. in cazul de fata "destept" nu este egal cu "descurcaret"

Marius Bojor spunea...

Si mie mi s-a parut destept, parca am scris si in postare (nu o vad acum, cand scriu comentariul), dar "Roamania"...? Nu e permis unui personaj impins in fatza ca ministru al Educatiei. E ca si cum ai propune un hingher director la directia sanitar-veterinara, pe motiv ca se pricepe cu animalele.