marți, 27 octombrie 2009

Silvio Berlusconi are scarlatina

Hotnews ne spune ca "premierul italian Silvio Berlusconi a fost nevoit sa isi anuleze vizita programata marti in l'Aquila pentru inaugurarea unor locuinte destinate sinistratilor din regiune, afectati de cutremurul din aprilie anul acesta, din cauza unei probleme de sanatate. Potrivit AFP, Silvio Berlusconi, in varsta de 73 de ani, are o forma usoara de scarlatina.

Agenda de saptamana aceasta a lui Berlusconi mai prevede participarea, joi, la Consiliul European de la Bruxelles, insa, in aceste conditii, prezenta sefului Guvernului italian este incerta.

Scarlatina este o boala contagioasa, provocata de o bacterie - streptococul - si se trateaza cu antibiotice. Foarte rar, in cazul adultilor, simptomele sunt febra, anghina si bubite rosii pe corp. In cazul copiilor, medicii recomanda repausul la pat si izolare timp de 15 zile."

Ce putem spune? Sa faci scarlatina la 73 de ani e ceva, nu? Acum, ar putea fi doua cauze:

- ori Berlusconi intinereste pe zi ce trece, incepe sa ii creasca parul la loc, dintii i se repara, tenul se improspateaza etc., si intinerind incep sa apara si bolile copilariei, ori
- fiind obsedat de tinerete - inclusiv cea a partenerelor sale - a coborat varsta "eligibilitatii" pana la cea la care tinerele i-au dat scarlatina.

4 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

Berlusconi, un grande futadore :))

vladutz de dh spunea...

sau are probleme si cu AC Milan ;)) si s-a enervat sufiecient cat "sa erupa" :))

Marius Bojor spunea...

@Marius - nici nu stiu daca pot sa pastrez comentariul tau:). "Berlusconi" cred ca e sinonim cu "Iri" in Italia... de fapt e mult mai rau, ca al nostru e casatorit. Cu varsta cred ca Berlu o sa inceapa sa se lanseze in afaceri mai deocheate.

@Vlad - ce n-ar face scarlatina si Becali, nu?:)

vladutz de dh spunea...

odaaaaah