vineri, 11 aprilie 2008

Ce credeti ca a obtinut Flaiser?

Flaiser a plecat la PD-L impreuna cu un numar de consilieri judeteni si probabil cativa primari. Toata lumea se astepta sa faca acest pas pentru ca el sa poata candida din nou la Consiliul Judetean, acolo unde s-a obisnuit sa mearga la servici.

Sa nu creada nimeni ca Lucian Flaiser a fost la Bucuresti doar pentru a i se comunica faptul ca Dan Carlan va fi candidatul PD-L la Consiliul Judetean. Politica nu este asa. Bun, Flaiser nu este un politician 100% - chiar dansul se considera ca fiind o persoana care face administratie si a mai recunoscut ca a fost securist si ca inca mai este comunist, daca imi aduc bine aminte.

Cred ca Flaiser a fost la Bucuresti impreuna cu Dan Carlan pentru a cere ceea ce a dorit in schimbul trecerii la PD-L. L-am vazut pe Flaiser urcand inspre biroul lui, astazi, vineri, la ora 15.30. Nu parea afectat de "marea tradare". Ba chiar era mai linistit decat de obicei.

Asa cum il stie toata lumea, cu apetenta inspre Comitete, Comitzii, structuri regionale, fonduri structurale, etc., cred ca Flaiser si-a cerut dreptul de a conduce din toamna un asemenea organism, pentru ca probabil ca a primit asigurari inca de la Iasi ca Basescu nu va da voie decat unui prim-ministru PD-L sa faca guvernul. Vom vedea, dar cred ca Flaiser va avea pe mana niste anume fonduri structurale. Ce a castigat PD-L? PD-L nu s-a compromis aruncand in lupta un candidat rosu, a castigat Presedintia Consiliului Judetean pana dupa alegeri, influenta lui Flaiser in judet, cativa consilieri judeteni in plus tot pana dupa alegeri si primariile PSD care au venit cu Flaiser la PD-L.

Voi ce credeti ca a obtinut Flaiser?


Update:
Multumesc echipei newsiasi.ro si domnului Iulian Micu pentru preluarea acestei postari. Stiu ca nici subiectul si nici persoana mea nu meritau un loc atat de avansat pe site si de aceea le multumesc inca o data.
http://www.newsiasi.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=2747&Itemid=1

Un comentariu:

garzanti spunea...

ce mai conteaza ce a primit Flaisher cadou, important e ca PD-L a dat dovada de abilitite, il poti cita pe Solcanu "management politic abil"

peneleul nu a facut jocuri manageriale abile cu partidul rosu?

asta-i viata, numa' ca peledeul asta e sunt populari si deci ii cauta pe cei populari, peneleul a luat-o rau de tot peste cocoasa dupa razboi de la rosii si numai din demnitate nu treabuiau sa se combine cu coministii.... da' na' Olteanu e din bunica comunista care prigonea atentie nu pe romani ci pe "crestini" e fiind evreica, deci infiltratii

uite ca ti-am raspuns pe blog si ti-am facut si rating pe trafic.ro :)