sâmbătă, 12 aprilie 2008

Unde sunt unse lucrurile in primarie?

Am vazut declaratia stupefianta a viceprimarului Neculau pe blogul colegului meu, domnul Ficu Anghel:

"Flaiser nu este cunoscut de oameni. A plecat de la PSD cand erau oferte bune pentru el: de deputat sau de senator. Imi pare rau pentru el, deoarece este un foarte bun tehnician, dar s-a lasat pacalit. Nici pe ceilalti nu-i inteleg. Zic ca nu au fost ajutati de partid, dar domnul Ionel Agrigoroaie a uitat ca i s-au aprobat doua PUZ- uri, pe strada Basota sau in cartierul Nicolina, in urma carora s-a imbogatit. Si lui Ciobanu i s-a dat un teren pe strada Gandu. Daca ei considera ca nu au fost sustinuti, imi pare rau pentru ei. Lucian Flaiser si cu Dumitru Oprea s-au dus la PD-L ca sa-i care tucalul domnului Dan Carlan", a declarat viceprimarul Constantin Neculau.

Intrebarea mea este: asa functioneaza lucrurile in primarie? Ti se aproba niste PUZ-uri doar ca rasplata a calitatii de membru PSD?

Cred ca viceprimarul Neculau a facut o eroare in a dezvalui cum functioneaza lucrurile in Primarie, dar care lasa opinia publica sa priveasca sub fusta administratiei PSD.

Astfel cetatenii Iasului vor intelege de ce lucrurile nu merg desi Iasul are toate premisele sa fie intr-adevar al doilea oras al tarii, si vor intelege de ce presa opineaza ca la primarie se fac doar lucrurile care aduc castig unuia sau altuia dintre decidenti.

Sunt convins ca viceprimarul Neculau a fost trimis la inaintare in a-i ataca public pe cei care au plecat din PSD, insa nu credeam ca voi vedea in presa niste elemente atat de grave in ceea ce priveste modul in care sunt aprobate PUZ-urile. Alta intrebare ar fi: unde este sprijinul care li s-a dat? In primarie? In comisia de urbanism? In consiliul local? Imi aduc aminte ca in Consiliu se voteaza hoteluri si restaurante fara parcari, si dupa aceea ne intrebam de unde sunt atatea masini parcate pe strada.

Cred ca viceprimarul Neculau va trebui sa raspunda in fata consiliului local in legatura cu aceasta declaratie, daca nu si in fata legii.

2 comentarii:

EDITORIALUL DE IASI spunea...

http://bogdanbaghiu.blogspot.com/2008/04/m-arestat-politia-comunitara-la.html

Marius Bojor spunea...

cand ne mai vedem iti dau numarul meu de telefon ca sa ma suni daca mai intervine abuziv vreun politist comunitar, numai ca sa stii ca si PD-L are consilieri locali.