joi, 4 decembrie 2008

Se reface FSN

Ion Iliescu trebuie sa fie multumit: FSN este pe cale sa guverneze din nou, la aproape 20 de ani de la 1989.

Ce spune un votant care chiar a crezut in "noi cu noi, ei cu ei"? Ca acum, "noi", trebuie sa guvernam cu "ei", pentru ca tu le-ai dat acest mandat, votandu-i.

Partea amuzanta din toata aceasta poveste este ca Basescu ar trebui sa guverneze cu Geoana si Voiculescu.:)

Daca o asemnea alianta (PSD+PC+PD-L - de aici se vede clar unde sunt liberalii, nu?) va face guvernul, unde s-au risipit "cei 322"? Unde au disparut 4 ani de scandaluri pornite din mintea de la Cotroceni? Ce simte un pedelist cand se uita la stiri? Ce a vrut sa zica Boc atunci cand a spus ca alegerile au fost castigate de dreapta?

Multe intrebari, un singur raspuns: se face ce vrea Basescu. Dar nu stiu de ce, simt ca daca se va intampla asa cum se pare ca vrea el, prezenta la urmatoarele alegeri va fi de 10% sau sub.

P.S.
Acum, dupa alegeri, ati mai auzit ceva despre Stolojan?

2 comentarii:

quin spunea...

si de asta ce spui?
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5217825-surse-psd-putea-semna-protocol-pnl-inaintea-consultarilor-cotroceni.htm

"PSD ia in calcul elaborarea si semnarea, cu PNL, a unui protocol cu care sa se prezinte vineri la consultarile de la Cotroceni, prin care sa ii arate lui Traian Basescu ca PSD si PNL au format o majoritate parlamentara....
o astfel de intelegere a existat si inainte de alegeri, insa PNL nu a fost de acord, in ultimul moment, sa fie facuta publica"

Marius Bojor spunea...

Eu cred ca folosirea PSD ca argument in fata PNL este o tactica a PD-L de a mai scadea din pretentiile PNL. Pe de alta parte, orice asociere la guvernare cu PSD, a oricarui partid de dreapta, va fi greu de explicat propriului electorat.