marți, 26 august 2008

Revista presei (super-selectiva)

Cancan: Magnatul Paszkany si-a tras partid taranesc popular-european. : Traian Basescu si-a atins scopul: el a deturnat PNTCD din drumul spre liberali si l-a tras pe partea sa, prin afaceristul Arpad Paszkany si Radu Sarbu

Gardianul: Ipoteza socanta: casele de pariuri, banuite ca au stins nocturna la Iasi: Se pare ca agentiile de pariuri din tara si strainatate ar fi implicate in oprirea acestui meci pentru a nu fi nevoite sa achite sume imense in cazul in care se adevereau previziunile pariorilor. (...)„Stiu ca au pariat multi pe Poli, tocmai ca aveau incredere in echipa, asa cum am si eu incredere in ea”, a fost declaratia misterioasa a primarului Gheorghe Nichita. Cazul «Nocturna» ajunge pe masa Consiliului Local.

Gardianul: Disney poate ramane fara drepturi asupra lui Mickey Mouse : Personajul de desen animat Mickey Mouse, care valoreaza 3.000 de milioane de dolari, este pe cale sa devina bun public, dupa ce un fost angajat al Disney a remarcat cateva neregularitati in scrierea creditelor pentru filmele create de companie in anii ’20.

Cotidianul: Florin Călinescu a dat interviu pentru job la PNL cu Tăriceanu: Liberalii l-au întrebat pe Călinescu despre „caracterul său radical” şi despre „cunoştinţele sale politice”. Concluzia: „Are trăsături specifice liberalilor”.

Cotidianul: Promoţie rusească: cumperi două maşini şi primeşti una gratis: ASBT Auto, unul dintre dealerii Lada în România, a găsit o formulă inedită de a-şi găsi noi clienţi. Oferă la fiecare două comenzi de maşină, indiferent de modelul ales, un autoturism gratis. Promoţia este valabilă până la 31 august, dar perioada ar putea fi prelungită dacă numărul de clienţi va fi pe măsura aşteptărilor.

Gandul:
Trupa Indiggo, în genunchi în faţa juriului care le-a trimis în semifinală la America's got talent - VIDEO: Gemenele revin si o comit a doua oara; intr-o criza care pare de adevarata isterie, le multumesc in genunchi juriului si "mushca" din aer.

Niciun comentariu: