vineri, 8 august 2008

Imparteala lui Flutur pe banii Europei

Imaginea este din Adevarul de astazi, la articolul "Împărţeala lui Flutur pe banii Europei". Nu am sa comentez, pentru ca am facut-o mai demult.

Cred doar ca atunci cand Lucian Flaiser spunea ca "va face tot posibilul sa opreasca orice proiect al Iasului pe fonduri europene, pentru ca stie el ce trebuie facut la Piatra Neamt" se dadea de fapt mare, si mai degraba Gheorghe Flutur l-a anuntat ca Iasul nu va primi mare lucru pentru ca Suceava va fi favorizata. Iata ca de aceasta data Iasul a primit 0 (zero, nulla, nada, niente, zippo, nunca) Euro. Va asigur ca este doar inceputul, si vreau sa atrag atentia ca Lucian Flaiser nu si-a respectat juramantul ca si consilier judetean in Consiliul Judetean Iasi: "Jur sa respect Constituţia şi legile tarii şi sa fac, cu buna-credinţa, tot ceea ce sta în puterile şi priceperea mea pentru binele locuitorilor judeţului Iaşi.".

Daca, atata timp cat vicepresedintele PD-L Gheorghe Flutur este presedinte al Comitetului Regional de Evaluare Strategica si Corelare (CRESC), iar consilierul acestuia, Lucian Flaiser, este consilier judetean si candidat PD-L pentru Parlament, si acestia fac tot ce le sta in puteri pentru ca Iasul sa nu primeasca bani europeni pe proiecte aprobate anterior, de ce ar vota cineva din Iasi cu PD-L? De ce?

Ceea ce este si mai trist este ca bugetul municipiului Iasi s-a dezumflat in prima secunda dupa ce aceasta decizie a fost luata, pentru ca banii care urmau sa fie dati Iasului erau trecuti ca siguri la veniturile bugetului 2008. Sunt curios cat de dezechilibrat arata acum bugetul local si cum se vor completa acele milioane de euro care nu au mai venit la Iasi, sau de unde se va taia...

Niciun comentariu: