luni, 25 august 2008

Noi vrem pamant!

La 101 ani de la 1907, cineva a fost in sfarsit improprietarit cu vreo trei metri de teren in centrul Iasului:) Sau... cineva cu Hummer a fost prevazator si si-a imprejmuit locul de parcare. Sau... cineva se va apuca sa construiasca un chiosc. Sau... acesta este padocul pentru caini comunitari: convenabil, in centru, nu costa mult, nu necesita personal si cainii, chiar daca nu stau chiar in imprejmuire, sunt prin zona, oricum. Sau cei de la Moldova Mall vor sa inceapa constructia de extindere a magazinului cu un supermarket (ar avea nevoie, sa atraga mai multi cumparatori in Mall). Sau cineva... Mai propuneti voi, ca nu mi-am dat seama care e explicatia acelei imprejmuiri.

4 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

e semnalizata cea mai mica groapa din iasi :))

Marius Bojor spunea...

@Leonard - o poveste trista, dar care poate avea un final fericit. Haideti sa o ajutam pe Felicia!

TzantzaRasta spunea...

E absolut normal ca odata ce ai o masina scumpa, mare si tare sa iti revina automat si o sumedenie de drepturi. As vrea sa ii transmit proprietarului Hummerului: "Stupidity is not a Handicap, park elsewhere".

Marius Bojor spunea...

@Marius - cred ca au incercuit blocul de BCA care era deja acolo. Uite ca nu mi-a trecut prin minte sa desenez o silueta de om in interiorul imprejmuirii si dupa aia sa pozez:)

@tzantzarasta - Hummer-ul nu e o masina foarte mare, insa din cauza ca se plimba prin locuri pe unde spatiile sunt mici, are nevoie de spatiu dublu de manevra:) se spune ca masinile compenseaza alte "handicapuri":)