miercuri, 3 septembrie 2008

Revista presei (super-selectiva)

Subiecte de conversatie:)

Ziua: Vadim infiat de PD-L
Partidul lui Boc a cedat PRM un loc in conducerea Senatului pentru ca C.V.Tudor sa-si pastreze fotoliul de vicepresedinte * Vadim a rupt protocolul cu PC si a declarat ca va sustine toate initiativele PD-L, inclusiv motiunile simple.
Click aici

Jurnalul National: Alianţă Băsescu – Vadim Tudor
Gheorghe Constantin, liderul senatorilor PD-L, care a semnat protocolul cu PRM, susţine că este vorba despre o înţe-legere punctuală, de o negociere politică care s-a făcut la nivelul conducerii partidului, şi că nu-i nici vorbă de "împrietenire politică" a celor două partide. El a negat şi zvonurile privind o implicare a preşedintelui Traian Băsescu în negocierea acestui protocol. "Nu s-au impus obligaţii lui Vadim Tudor să nu ne critice", a dat asigurări la rîndul său liderul PD-L, Emil Boc. Întrebat cum poate PD-L să facă înţelegeri cu membri ai "coaliţiei 322", precum liderul PRM, Boc a răspuns: "Este o chestiune punctuală între grupurile parlamentare pe funcţii de conducere (...).
Click aici

Cotidianul: PD-Loserii
Patrasconiu
Click aici

Jurnalul National: Delimitarea maritimă:Romania şi-a pledat cauza la CIJ
În procesul de negocieri bilaterale pentru delimitarea maritimă, Ucraina a vrut să impună o metodă care contravine oricăror reguli de drept în domeniu, pentru a obţine un teritoriu exacerbat şi astfel, pentru a putea beneficia nestingherită în viitor de exploatarea resurselor de hidrocarburi din zonă.
Click aici

Cotidianul: Google loveşte în Microsoft cu un browser de Internet
Colosul american a lansat pe 1 septembrie versiunea beta a browserului open source Chrome, care va concura cu liderul de piaţă Internet Explorer şi cu vicele Firefox.
Click aici
Pagina de download Chrome: click aici

Cotidianul: Patronii recompensează angajaţii care-şi aduc prietenii în firmă
Unii angajatori oferă bonusuri de până la 2.500 de lei pentru fiecare persoană recomandată de salariaţi.
Click aici

Gardianul: Raspunsurile lui Cioaca la mesajele «fantomei» Elodiei
"Mai lasa dracu prostiile si vino acasa. C*rva ce esti. Ai creat numai probleme tuturor”
Click aici

Gardianul: Teapa la pariuri sportive. O agentie de profil refuza sa-i plateasca unui constantean 11.720 de lei
In catalogul agentiei, miza pentru 0-10 goluri era de 100, fapt care mi s-a parut cel putin ciudat, asa ca am rugat-o pe angajata de la ghiseu sa verifice daca este cota reala. (...) Nu i s-au dat banii de catre Wettpunkt, pe motiv ca, in catalog, miza fusese tiparita gresit!
Click aici

Cireasa de pe tort:
Lamborghini spalat cu galeata in Bucuresti, din fantana arteziana (video)

Niciun comentariu: