joi, 17 iulie 2008

Julio Iglesias si Costel Busuioc - video


S-ar putea comenta mult despre concertul lui Julio Iglesias si despre singura melodie cantata impreuna cu Costel Busuioc, iar un exemplu de comentariu ar putea fi parerea domnului Marius Parciu, a carui postare a inglobat mai multe nemultumiri. Principala nemultumire ar putea fi aceea legata de faptul ca Julio Iglesias a folosit prea mult reverb-ul (ecoul) la microfonul lui, dar asta poate fi doar o carcoteala de-a mea. Cel mai scurt comentariu al meu ar fi ca pretul biletelor a fost un pic prea mare. Sunt convins ca alte persoane au apreciat concertul, pentru ca intotdeauna exista pareri si pareri.

Pentru cei care si-ar fi dorit sa ajunga la concert, mica surpriza de mai sus. Scuzati tremuriciul si calitatea filmarii, atat am reusit cu o camera foto:)

Varfurile concertului: Julio canta cu una dintre cantaretele sale de backing-vocal, negresa, (o voce frumoasa), o musca de obraz si se saruta "just for the picture"; Julio ii invita pe cei prezenti ca odata ajunsi acasa, sa faca sex:); melodia El Bacalao con Papas, o canta in timp ce in fata lui danseaza alta cantareata de-a sa si o pipaie pe la shale; Julio ii asigura pe cei prezenti ca pe scena se afla "the greatest latino singer of all times"; saxofonistul lui Julio are un solo foarte frumos; doi dansatori ai lui Julio apar pentru a doua oara si danseaza un tango; Julio canta cu "Mr. Costel" si acesta pleaca imediat dupa melodie, fara sa adreseze publicului nici "Buna seara", nici "Noapte buna" insa chiar si asa acesta a fost apogeul intregului concert; o alta melodie frumoasa: Agua Dulce, Agua Sala - melodie frumoasa din cauza... melodiei. Cam atat. Update: amuzant si shocant pe moment a fost atunci cand Julio Iglesias s-a referit la miscarile celor doi de pe scena care dansau tango ca fiind: "sex vertical". "Ha? A, ok!;)"

Pentru documentare: Iasi, 16 iulie 2008, Stadionul Emil Alexandrescu. Spuneam intr-un mesaj anterior ca exista 10% sanse sa ploua in timpul concertului (dupa weather.com). Ei bine, cand am vazut ce nori negri erau deasupra stadionului la ora 21, m-am bucurat ca a plouat doar 10% din timp:).

13 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

Cred ca filmuletul vorbeste de la sine. busuioc l-a cam eclipsat pe iglesias.

Marius Bojor spunea...

Asa este, insa sunt bucuros ca am ajuns la acest concert; daca nu reuseam sa ajung, eram putin trist. Ceea ce am avut de comentat am comentat dupa concert si in mesaj;).

mara spunea...

Marius sa stii ca eu nu cred ca ai fost la concert. daca ai fi fost sigur te vedeam.

mara

mara spunea...

oricum pacat ca nu am fost, mi-ar fi placut. apropo dragut comentariu.

Carla spunea...

Era placut de mers in doi :)

Marius Bojor spunea...

Multumesc pentru comentarii, Ma bucur ca v-a placut ceea ce am postat. Eu am fost la concert, dar multa lume nu m-a vazut, pentru ca eram imbracat mai urat:) Apropo, mi-am adus aminte de cata apa era pe scaune:)

Marius Pârciu spunea...

@mara: nu stiu daca a fost la concert, dar sigur a fost la stadion.

Marius Bojor spunea...

Asa e, m-am vazut cu dl. Marius Parciu dupa ce am iesit de la concert. Acum, Mara, m-ai facut sa raman pe ganduri: poate nu m-ai vazut la concert pentru ca nu ai fost acolo?:) Poate fi un motiv:)

mara spunea...

Cand am spus te vedeam, ma refer la TV, nu apar toti cei din politica la TV, din ce ai observat in al doilea comentariu am spus "oricum pacat ca nu am fost, mi-ar fi placut" tu ce intelegi din asta? :)

Marius Bojor spunea...

Acum am inteles. La inceput eram intr-un loc atat de imposibil, incat de-abia vedeam scena. Din pacate (sau din fericire) nu am nici o functie in administratia publica, si oricum nu imi place sa stau in primul rand, asa ca... mai rar la televizor in situatii din astea, "civile".

Marius Bojor spunea...

Am uitat sa multumesc pentru aprecieri:)

mara spunea...

Se pare ca-ti place sa fii apreciat. Esti cunva leu sau pesti?

Marius Bojor spunea...

Pesti, ca Iliescu.